SAMENWERKING AVECUR EN FARMARTS

 

Hierdoor willen wij u graag laten weten dat Avecur in Hardenberg en Farmarts in Staphorst op 1 augustus 2017 een intensieve samenwerking zijn aangegaan.

Avecur heeft zich de afgelopen decennia vooral toegelegd op de vleeskuikenhouderij, broederijen en de leghennenbedrijven gekoppeld aan het gecertificeerde en geaccrediteerd laboratorium  voor pluimvee secties en onderzoek. FarmArts is inmiddels vele  jaren werkzaam in de intensieve pluimveehouderij, en dan met name op het gebied van vleeskuikenouderdieren, opfokorganisaties, vleeskuikenouderdieren en leghennenbedrijven.

Beide praktijken hebben zich de laatste jaren mede ingezet voor de optimalisatie van de verschillende nieuwe concepten in de pluimvee sector..

De nog altijd volop in beweging zijnde pluimvee sector vraagt om een professionele en brede visie op de gehele sector waarmee een optimale beheersing van de gezondheidszorg voor uw pluimvee wordt gerealiseerd. Samen kunnen we de aanwezige kennis, kunde en ervaring in de gehele sector optimaliseren.

Door de samenwerking van  bij u al bekende 7 geborgde pluimveedierenartsen van Avecur met de 4 geborgde pluimveedierenartsen van Farmarts, ondersteunt door in totaal 6 microbiologische en klinisch chemische analisten, kunnen wij verder werken aan een optimaal rendement voor u als gewaardeerde relatie.
Onze geborgde dierenartsen voldoen aan alle aan hen gestelde registraties, wet- en regelgeving, dragen zorg voor tijdige (bij)scholing en hebben de beschikking over de juiste entstoffen, aanvullende diervoeders, hygiëne middelen, probiotica en zo nodig uiteraard antibiotica.

 

Wij zijn, samen met u, klaar voor de toekomst!